PENTUESUUNNITELMAT VUODELLE 2017.

Sivu päivitetty 03.08.2017.

 

Pyydän pennusta kiinnostuneita huomioimaan pentu-infon tämän sivun lopulla. Erityisesti sen, etten ota varauksia tai varausmaksua vastaan tapaamatta pennusta kiinnostuneita ensin henkilökohtaisesti. Lisäksi pyydän kiinnittämään huomiota siihen, että osamaksulla ei ole mahdollista saada minulta koiraa.

 

 

Giantpaw's I-pentue, Giantpaw's Fortune aka Kviini (HD A/A, ED 0/0, silmät: ei perinnöllisiä sairauksia, sydäntutkimus: ei perinnöllisiä sydänsairauksia) x Giantpaw's Catastrophic aka Ykä (HD:A/A, ED:0/0, silmät terveet).

 

Harmaasävytteinen pentue syntynyt 9.6.2017, 3 urosta ja 7 narttua. Pentueesta vapaana mahdollisesti yksi narttu.

 

Kviini ja Ykä

 

Löydät yhdistelmän facebookissa tämän linkin takaa.

 

Lisätietoja yhdistelmästä voit tiedustella puhelimitse tai mailitse. Yhteystietoni löydät etusivulta.

 

Kennel Giantpaw's PENTU–INFO

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Giantpaw's cane corso pennun, on suositeltavaa että luet tämän suuntaa antavan pentu-infon.

Cane corso on älyläs, aktiivinen, vakaa ja verraton vartija sekä suojelija. Se on säyseä ja hellä omistajalleen, rakastaa perhettään yli kaiken, mutta kuitenkin tarpeen tullen siitä tulee hurja ja urhea ihmisten, kodin sekä omaisuuden suojelija. Historiastaan huolimatta cane corso tulee kasvattaa johdonmukaisuudella ja hellällä kädellä. Ihmisten mielivaltaan alistaminen ei kuulu sen kasvatukseen. Cane corso ei viihdy pelkkänä sohvatyynynä tai egon jatkeena, se tarvitsee virikkeitä ja toimintaa – joka päivä.

Tavoitteenani on kasvattaa kaikin puolin terveitä ja rodunomaisia cane corsoja. Kasvattajana pyrin löytämään kasvateilleni rakastavat, vastuuntuntoiset, määrätietoiset ja pysyvät kodit. Pennut myydään ensisijaisesti harrastaviin ja näyttelyistä kiinnostuneisiin koteihin. Cane corso on työkoira-rotu, joka tarvitsee aktiivisen kodin vastatakseen käyttötarkoitustaan. Cane corsoille on myönnetty Suomessa kilpailuoikeus palveluskoirakokeisiin 1.3.2014 alkaen ja FCI on luokitellut cane corson käyttökoiraksi muutosrotumääritelmän myötä 17.12.2015, joten harrastavat pennunostajat ovat aina etusijalla.

Pentujen varaaminen:

Pentujen syntymisen ajankohta:

Pentujen luovuttaminen:

TIEDOKSESI, ETTÄ EN KOSKAAN MYY PENTUA TAI OTA VARAUKSIA VASTAAN TAPAAMATTA OSTAJAA HENKILÖKOHTAISESTI. EN MYÖSKÄÄN VASTAA TEKSTIVIESTITIEDUSTELUIHIN. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan minuun ja koiriini niin halutessasi. Otan rodusta kiinnostuneet mielelläni vastaan. Yhteystietoni löydät etusivulta.

Kuvia A-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia B-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia C-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia D-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia E-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia F-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia G-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

Kuvia H-pentueesta löydät tämän linkin takaa.

 

 

 

 
 

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!