ESITTELY

Hei, Giantpaw's kennelnimen takana puuhastelee Satu. Asustan Länsi-rannikon karhukaupungissa Porissa. Kotini sijaitsee maaseudulla erinomaisten harrastusmaastojen ympäröimänä. Olen Suomen Kennelliiton jäsen, Cane Corso Club Finland ry:n perustajajäsen ja tällä hetkellä Cane Corso Club Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja kolmatta perättäistä kautta. Olen suorittanut kasvattajan perus- ja jatkokurssin. Parhaillaan opiskelen Länsirannikon Koulutus Oy Winnovan hajukoirakoulutuksessa. Hajukoirakoulutus on tavoitteena saada päätökseen vuoden 2017 loppuun mennessä.

Satu ja Irma

Tavoitteenani on kasvattaa kaikin puolin terveitä ja rodunomaisia sekä käyttötarkoitukseensa soveltuvia cane corsoja. Pienimuotoisen kenneltoimintani pyrin pitämään avoimena ja rehellisenä, jonka katson antavan luottamuksen arvoisen imagon.

Kasvatan pentuja harkitusti, niin että jokainen yhdistelmä on tarkoin suunniteltu. Jokainen yhdistelmä on suunniteltu siten, että valitsen niistä myös itselleni jalostusohjelmaan ja käyttötarkoituksiini soveltuvan pennun. Jalostukseen pyrin käyttämään ainoastaan luonne–ominaisuuksiltaan tyypillisiä, työkykyisiä ja aktiivisia koiria. Kasvatustyössäni pyrin mahdollisimman rotutyypillisiin, tasapainoisiin ja terverakenteisiin koiriin, unohtamatta ulkomuotoa sekä leimaa antavia ulkomuodon pään ja ilmeen piirteitä.

Satu ja Happo

Koirat ovat minulle elämäntapa. Vapaa-aikani kuluukin valtaosin koirien parissa. Kierrän näyttelyitä ja kokeita sekä Suomessa että ulkomailla, vierailen aktiivisesti ulkomaisissa kenneleissä ja rodun eri maiden erikoisnäyttelyissä. Harrastus muotoina itselläni ovat tottelevaisuuskoulutus, peltojälki ja vähenemään päin suojelu. Erityisosaamisekseni on muodostumassa ammatillisen koulutuksen myötä hajutyöskentely.

Satu ja Irma

Tervetuloa tutustumaan kotisivuihini! Ethän epäröi olla yhteydessä mikäli haluat tulla tutustumaan koiriini! Otan rodusta kiinnostuneet mielelläni vierailulle.

 

FCI

Suomen Kennelliitto

Bullmastiffit– ja Mastiffit ry

Cane Corso Club Finland ry

 

 

 

 
 

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!